Wij zijn Kickstart School

Lees ons verhaal en doe mee met onze activiteiten


  Heb je vragen?

 

Kickstart School

Sinds 2001


Kickstart School, opgericht in 2001, biedt Nederlandse, Engelse en Chinese taaltrainingen aan voor gemotiveerde mensen die tastbare resultaten willen behalen onder deskundige begeleiding van onze hoogopgeleide docenten.

De school richt zich op het bieden van taaltrainingen van de hoogste kwaliteit met een persoonlijk tintje, altijd op zoek naar innovatieve oplossingen.

Onze cursussen worden zowel face-to-face als online gegeven.

 

Kickstart School, in het centrum van Den Haag

Over Ons


Josien Deknatel heeft Kickstart School opgericht in 2001 met het doel om betaalbare taalcursussen van een hoge kwaliteit aan te bieden. Er vindt voortdurend ontwikkeling en uitbreiding plaats, gebaseerd op haar visie van een gezond, sterk en op kennisontwikkeling gericht bedrijf, met een persoonlijke en effectieve aanpak, waarbij het individu niet uit het oog verloren wordt. Ons team van 45 docenten, ondersteund door administratieve medewerkers, zorgt voor een efficiënte, klantgerichte en flexibele school.

Kickstart heeft bewezen constant kwaliteit te kunnen leveren. Ons doel is een prettige en uitdagende leeromgeving te bieden aan cursisten en docenten, waarin persoonlijke aandacht en ondersteuning belangrijk zijn. De kleine groepsgrootte zorgt ervoor dat elke cursist veel aandacht krijgt en ruim de gelegenheid heeft om de vaardigheden in de praktijk te brengen. 

1500 studenten 

in 2021

studenten van

over de hele wereld

8 face to face

klaslokalen

10 online 

klaslokalen

9.3/10  

Klanten vertellen

Onze cursussen zijn zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de specifieke leerdoelen terwijl tegelijkertijd de culturele aspecten die samenhangen met het leren van een taal aan bod komen. De lessen worden steeds aangepast aan elke groep of individuele cursist; de vele leermethodes bieden plaats aan spontaniteit en flexibiliteit. 

Kickstart gebruikt een grote verscheidenheid aan leermateriaal, waaronder het eigen online leerplatform, KickstartNet. Door gebruik te maken van het extra leermateriaal op het platform, hebben de cursisten meer mogelijkheden om hun taalvaardigheid te ontwikkelen. Op het KickstartNet forum kunnen cursisten communiceren met hun docent en mede-cursisten. Kickstart probeert door middel van activiteiten een ‘community spirit’ te creëren tussen de cursisten. 

Kickstart heeft een enorme groei doorgemaakt en de meeste cursisten van Kickstart zijn ofwel bij ons gekomen via een aanbeveling of wel cursisten die al eerder een cursus bij ons gevolgd hebben. Kickstart biedt de hoogste kwaliteit in taalonderwijs met een zeer persoonlijke benadering. We like to take you further! 


Faciliteiten

openbaar vervoer

voor de deur

Snel en betrouwbaar

Wi-Fi

Studentenlounges

en studieruimten

Centraal in Den Haag

Beveiligde

fietsenstalling

Beperkte parkeergelegenheid

Heb je nog vragen over Kickstart School?Neem contact op!

Ons administratief team


Kickstart School heeft een geweldig administratieteam dat van over de hele wereld komt en erg gewend is om in een ander land te wonen en een nieuwe taal te leren. Ze kijken ernaar uit je te ontmoeten en je te helpen op je taalreis!

Ontmoet onze docenten


Onze Klanten


Kickstart School biedt een scala aan  NederlandseEngelse en Chinese bedrijfscursussen om de taalvaardigheid van uw werknemers te verbeteren.

Bent u op zoek naar een bedrijfscursus?    Lees meer

Onze recente blog posts

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.