Kickstart je Chinese skills met een privé cursus!

A0 Beginner - A2+

Ken je al wat Chinees?   Contacteer ons voor een intake

Chinese privé - en kleine groepscursussen

Passen groepslessen met vaste tijden niet in uw schema? Misschien weet u niet of u zich kunt binden aan een hele cursus of misschien hebt u een specifieke deadline te halen? Dan is een flexibeler schema van privélessen een perfecte oplossing voor u. In een privécursus kunt u zelf de lestijden, het tempo en de inhoud van de cursus bepalen.

Op Kickstart School:

• Onze privécursussen worden aangeboden op alle taalniveaus en bieden niet alleen lessen in de Chinese taal, maar ook in de Chinese cultuur.
  • Onze docenten zijn allemaal moedertaalsprekers en zij zullen u motiveren om het meeste uit uw lestijd te halen.
  • Je krijgt ook de steun van een betrouwbaar, internationaal administratief team dat ervoor zorgt dat de cursus zo soepel mogelijk verloopt.

Na een uitgebreid intakegesprek en niveautest, ontwikkelt Kickstart School een sterk geïndividualiseerd programma dat zich richt op uw leerdoelen, terwijl rekening wordt gehouden met uw agenda en leerstijl. Het is belangrijk dat u tijdens de cursus feedback geeft, zodat waar nodig aanpassingen kunnen worden gemaakt. U krijgt de mogelijkheid om uw eigen materiaal mee te brengen om de cursus zo relevant en persoonlijk mogelijk te maken.

De privé-lessen worden gegeven in rustige, moderne leslokalen op een centrale locatie in Den Haag, in het mooie Archipelgebied vlakbij Den Haag Centraal Station of op een locatie van uw voorkeur (in dit geval moeten we mogelijk reiskosten in rekening brengen). Wij bieden ochtend-, middag-, avond- en weekendlessen aan, en passen graag het lesrooster van uw kind aan (uiteraard met gepaste kennisgeving).

Overview - Private or Small Group Chinese Course

Nederlands en Engels en Mandarijn

Flexibel

Flexibel

Nog te bespreken

Cursusinhoud en Leerdoelen - Cursus Chinees in privé of kleine groep

De volgende thema's komen aan bod:

• Op maat gemaakt

• Constante feedback​
  • Flexibele cursusduur
  • Flexibele planning
  • Vergroten van het zelfvertrouwen bij het spreken (vloeiender en accurater)​
  • Veel aandacht voor uitspraak​
  • Snelle vooruitgang door een-op-een lessen​

​Naast de privélessen heb je ook onbeperkt toegang tot ons online leerplatform, KickstartNet, voor de duur van de cursus. We raden je aan ons unieke platform te gebruiken om nog meer profijt van je uren bij Kickstart te hebben. Je kunt grammatica oefenen, filmpjes bekijken, kruiswoordpuzzels maken, etc. Je werk wordt direct gecorrigeerd, dus je weet meteen of je op de goede weg zit!

Semi-private/kleine groep instructie

Wil je liever samen met een vriend, partner of familielid leren? Dan bieden de semi-privélessen van Kickstart School u veel aandacht en snel leerresultaat, voor de helft van de kosten van een privéles. Het is ook leuk. U kunt met z'n tweeën of in een kleine groep leren. Deze lessen zijn bijzonder geschikt voor werknemers van hetzelfde bedrijf, koppels, familieleden of vrienden.

Extra voordelen:

• Privéles, maar tegen een gereduceerde prijs​
  • Extra motivatie door samen te leren​

Waarom maakt u niet nu een afspraak om uw taaldoelen te bespreken? Of vul het registratieformulier in om een offerte te ontvangen. Of neem contact met ons op om gewoon even te chatten. Wij beantwoorden graag uw vragen!

Praktische informatie - Cursus Chinees in privé of kleine groep

Prijs Algemeen Chinees tarief:

• 1 person:   €65/hr
  • 2 people:   €70/hr
  • 3 people:   €75/hr
  • 4 people:   €80/hr

Zakelijke Chinese tarieven:

• 1 person:   €75/hr
  • 2 people:   €80/hr
  • 3 people:   €85/hr
  • 4 people:   €90/hr

Nog te bespreken

Annuleringsvoorwaarden

Kickstart School School hanteert een standaard 24-uurs annuleringsbeleid. Als een leerling een les wil verplaatsen of annuleren, moet er minimaal 24 uur van tevoren contact worden opgenomen met Kickstart School/de docent, anders wordt het volledige bedrag voor die les toch in rekening gebracht. Inclusief verplaatste lessen mag de totale cursusduur niet meer bedragen dan 1,5 keer de oorspronkelijk geplande cursusduur. Lessen die nog over zijn na deze periode komen te vervallen.

Op zoek naar een Chinese groepscursus?  Bekijk hier