Is dit je eerste cursus bij Kickstart School?    Test jouw niveau

Ben je eraan toe om op een gevorderd niveau je Nederlands te oefenen?

Dan kun je met Kickstarts cursus Nederlands voor Gevorderden je spreekvaardigheid verder trainen.  ​

Er zal ook aandacht zijn voor het versterken van de grammatica en het oefenen van de luister-, lees-, en schrijfvaardigheid. Deze laatst genoemde onderdelen zullen met name aan bod komen tijdens het huiswerk. Hierdoor zal er tijdens de les voldoende tijd overblijven om in de discussies de spreekvaardigheid te oefenen. Houd er rekening mee dat er bij de face -to-face lessen geen mogelijkheid bestaat om op afstand deel te nemen. Als je door ziekte of om een andere reden de les zou moeten missen, dan kun je deze inhalen door zelfstudie.  Eventueel zou je ook een catch-up les kunnen boeken tegen een gereduceerde prijs. ​

Houdt u er rekening mee dat er in de face-to-face cursussen geen mogelijkheid is om op afstand deel te nemen. Als u door ziekte of om andere redenen de les moet missen, kunt u deze in zelfstudie inhalen of kunnen wij u een inhaalles aanbieden tegen een gereduceerde prijs.

Overzicht - Nederlands voor Gevorderden

4-8/10

2-3 uur

24 uren

2-3 uren per les

Cursusinhoud en leerdoelen - Nederlands voor Gevorderden

Thema's die aan bod komen zijn:

• Taal en cultuur​
  • Onderwijs​
  • Economie en bedrijfsleven​
  • Gezondheid en voeding​
  • Filosofie en ethiek
  • Psychologie
  • Rechten​
  • Mens en technologie

Aan het einde van de cursus kun je het volgende:

• Uitdrukkingen begrijpen​
  • Een breed scala van onderwerpen uitvoerig bespreken​
  • Artikelen samenvatten​
  • Werkwoorden met vaste voorzetsels gebruiken​
  • Speculeren over hypothetische situaties ​
  • Je mening geven en die motiveren
  • Alledaagse onderwerpen bespreken
  • Tactvol communiceren
  • Nederlandse literatuurboeken lezen

Praktische informatie - Nederlands voor Gevorderden

€360 (exclusief het cursusboek/inclusief). Studenten/au pairs ontvangen een korting van €40 (studentenkaart nummer/gegevens van het gastgezin moeten overlegd worden)

Nederlands naar Perfectie; ISBN 9789046904527, €48,50
Kickstartmap met materiaal

Course information

De cursus is onderverdeeld in de blokken A, B en C. Het volgen van de combinatie van de drie blokken leidt tot het taalniveau (C1). Het is echter niet nodig om ze alle drie in de A-B-C volgorde te doen aangezien ze op hetzelfde niveau gegeven worden.

Heb je Stepping Stone V Nederlands Cursus al afgerond?     Registreer nu!

Deze cursussen zouden de volgende kunnen zijn:

B1 - C1 Advanced

Dutch Writing Skills