Nederlands voor Kinderen en Tieners

A0 Beginner - C1 Advanced


  Informatie aanvragen


Is dit je eerste cursus bij Kickstart School?    Test je niveau


Zijn jullie net naar Nederland verhuisd en gaan jullie kinderen voor het eerst naar een Nederlandse school? 

Heeft jullie kind moeite met het Nederlands? Is grammatica lastig? Of wil jullie kind gewoon beter worden in alle aspecten van het Nederlands? ​

Heb je vragen?

Nederlandse cursussen voor kinderen en tieners worden meestal georganiseerd als een privécursus of een cursus voor kleine groepen, aangepast aan het tijdschema en de taalleerbehoeften van elk kind. In de meeste gevallen is het alleen mogelijk om privélessen voor kinderen te organiseren, één op één. Soms kunnen de lessen echter worden gedeeld door twee (of meer) kinderen indien:

 • de kinderen zijn even oud (of heel dicht in de buurt),
 • de kinderen hetzelfde taalniveau hebben, en
 • de kinderen beschikbaar zijn om de lessen op hetzelfde tijdstip te volgen. Onze ervaring is dat de agenda's van de kinderen meestal vrij druk zijn en moeilijk te coördineren tussen de verschillende gezinnen, evenals de agenda van de leraar. Toch is het soms mogelijk.

Om het groepslesaanbod van Kickstart School voor kinderen en tieners te bekijken Klik hier


Privé Nederlands voor kinderen en tieners


 • Leuke en zinvolle lessen voor kinderen van 5 tot 14 jaar die Nederlands willen leren en met zelfvertrouwen willen communiceren.
 • Deze cursus omvat speciaal ontworpen materialen en activiteiten, waaronder liedjes, verhalen vertellen en een verscheidenheid aan educatieve spelletjes.
 • Deze leerbenadering creëert een plezierige, positieve en veilige leeromgeving en biedt een andere ervaring dan de gewone school.

Wij hebben ervaring met expatkinderen die moeten instromen in het Nederlandse schoolsysteem en moeten integreren in het Nederlandse leven. Wij helpen hen zowel hun zelfvertrouwen als hun taalvaardigheid op te bouwen.

Als jullie kinderen niet voldoende hulp krijgen op school, kunnen wij hen ondersteunen met gerichte, positieve aandacht voor precies die vaardigheden die extra aandacht kunnen gebruiken. Onze één-op-één lessen of in een kleine groep helpen kinderen heel gericht zowel hun korte als lange termijn leerdoelen te bereiken.

Een vreemde taal leren is een goede tijdsbesteding. Wat je kind ook gaat doen, het leren van een taal heeft altijd een positieve impact. Voor meer informatie over wat goed is voor jullie kind in jullie specifieke situatie, neem dan contact op via email, telefoon of via ons registratie/contactformulier.


Overzicht - Nederlands voor Kinderen

groepsgrootte

1:1 of kleine groepen van 4-8

KickstartNet

Ja

Taal in de klas

Nederlands

Lesduur

Flexibel

Cursusduur

Flexibel

Huiswerk

Nee

Cursusinhoud en leerdoelen -  Privé Nederlands voor kinderen & en tieners


Privé- / kleine groepscursussen voor kinderen helpen kinderen (Leeftijd 4 tot 14 jaar) die moeite hebben met de volgende onderdelen:

 • Woordenschat​
 • Zinsstructuur​
 • Grammatica​
 • Begrijpend lezen​
 • Teksten maken​
 • Schrijven​
 • Zelfvertrouwen in het gebruiken van Nederlands​
 • Uitspraak​

Praktische informatie - Nederlands voor Kinderen


Prijs

Voor kinderen van één familie:

1 kind: €65/hr 

2 kinderen: €70/hr 

3 kinderen:: €75/hr 

4 kinderen: €80/hr 

Voor kinderen van twee verschillende families:

2 kind: €80/hr 

3 kinderen: €85/hr

4 kinderen: €90/hr

Lesmateriaal

Cursusboeken zijn niet inbegrepen in de prijs. Al het andere is inclusief. ​

Geldteruggarantie​

We hopen natuurlijk dat je blij bent met de lessen. Echter, mocht je om welke reden dan ook, toch niet tevreden zijn na de eerste les, dan kun je gebruik maken van onze geldteruggarantie. We zullen je het gehele cursusgeld terugbetalen (minus €15 administratiekosten).   ​

Regeling m.b.t. het afzeggen van lessen

Kickstart School hanteert een standaard 24-uurs regeling. Het is mogelijk een les kosteloos te verzetten, mits dit ten minste 24 uur van tevoren gebeurt, anders moeten helaas de volledige leskosten in rekening worden gebracht. ​

Het verzetten van de lessen kan niet onbeperkt plaatsvinden. De totale cursuslengte kan nooit langer worden dan 1,5 keer de oorspronkelijk ingeplande lesduur. Lessen die niet binnen deze periode plaatsvinden, komen te vervallen. ​
Groepscursussen voor kinderen en tieners:

Onze laatste blog posts

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.