Kickstart Dutch Kids Club Niveau 3

A2 - Pre Intermediate

Bekijk cursus opties

Wil je dat je kind van 6-9 jaar op een leuke manier kennismaakt met de Nederlandse taal om goed te integreren in de Nederlandse samenleving?

Bekwaamheid is belangrijker bij het kiezen van de juiste cursus. Het maakt niet uit hoe oud uw kind is.

De cursus Niveau 3 is bedoeld voor kinderen die redelijk Nederlands spreken en klaar zijn om Nederlands te gaan lezen om zo hun geletterdheid te vergroten. Aan het eind van de 12 uur moeten de kinderen een AVI 2/3 boek kunnen lezen.

In lessen van 60 minuten:

• De kinderen raken vertrouwd met de Nederlandse taal aan de hand van kleurrijke illustraties die ze moeten beschrijven.
  • De kinderen spelen met een letterdoos en leren hoe ze klanken met letters kunnen verbinden.
  • De kinderen gaan samen figuurzagen maken en al doende worden ze uitgedaagd om er iets over te vertellen.
  • Er zullen verschillende kwartetspelletjes worden gespeeld en door vragen te stellen en te beantwoorden zullen de kinderen hun taalvaardigheid verbeteren.
  • De kinderen lezen verhalen voor en worden gestimuleerd om te praten over wat ze hebben gelezen.
  • De kinderen worden uitgedaagd zich uit te drukken en de verhalen die zij hebben gehoord samen te vatten.

Het leerplan is ontwikkeld met de inbreng van een ervaren leerkracht uit het basisonderwijs die al vele jaren met jonge kinderen werkt. Na de eerste 3 lessen heeft u nog steeds de mogelijkheid om af te zien van deelname. Dus waarom zou u het niet eens proberen?

Late inschrijvingen worden ook geaccepteerd. De maximale groepsgrootte is 8 kinderen.

Kinderen kunnen worden afgezet en opgehaald bij de school. Het is echter ook mogelijk dat de ouder(s)/verzorger(s) in een aparte ruimte bij Kickstart wachten, terwijl de kinderen genieten van de Kickstart Dutch Kids Club.

Wilt u uw kinderen inschrijven en is Niveau 3 het juiste niveau voor hen? Klik dan op cursus opties en schrijf u in, vermeld dan in het opmerkingenveld hoeveel kinderen u wilt inschrijven, de naam en geboortedatum van de kinderen en wanneer u wilt dat ze beginnen. Als u niet zeker weet welk niveau het beste voor hen is, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken voor een intake!

Overzicht - Kickstart Dutch Kids Club

75 minuten

8 tot 12 lessen

Cursusinhoud en Leerdoelen - Kickstart Nederlandse Kids Club

Omschrijving:

• Thema gericht werken
  • Uitbreiding woordenschat en focus op uitspraak
  • Spreken, luisteren en lezen staan centraal
  • Zinsstructuur en grammatica worden impliciet aangeboden
  • Ontdekking van boeken in de Nederlandse taal
  • Plezier in het Nederlands krijgen en behouden ​
  • Zelfvertrouwen vergroten

Voor meer informatie over wat goed is voor jullie kind in jullie specifieke situatie, neem dan contact op via email, telefoon of via ons registratie/contactformulier. ​

Praktische informatie- Kickstart Dutch Kids Club

Prija

September 2022: 200 Euro voor 12 lessen (hele termijn)

Of een percentage hiervan voor de resterende lessen tot het einde van de termijn ​

Les materiaal

Al het lesmateriaal is inclusief. ​

Geldteruggarantie

We hopen natuurlijk dat je blij bent met de lessen. Maar na 3 sessies is het nog mogelijk je kind terug te trekken, dan kun je het resterende cursusgeld minus 15 Euro administratiekosten terugkrijgen.  ​

Wilt u uw kind(eren) inschrijven?

Klik op de knop hieronder om de cursusopties te bekijken en in te schrijven, vermeld dan in het opmerkingenveld hoeveel kinderen u wilt inschrijven, de naam en leeftijd van de kinderen, en wanneer u wilt dat ze beginnen. Wij nemen dan contact met u op om te bevestigen!

*Let op: als dit de eerste keer is dat uw kind naar Kickstart School gaat, kan het zijn dat we eerst een intake- en taalassessment plannen om er zeker van te zijn dat uw kind in de beste cursus wordt geplaatst.

Register nu!

Deze cursussen zouden de volgende kunnen zijn:

B1 Beginner - C1 Advanced

Nederlands voor kinderenamp;amp; en tieners
Flexibel