Starterpack Nederlands voor Beginners

A0 Beginner - A1 Elementary

Bekijk cursus opties

Ken je al een beetje Nederlands?   Test je niveau

Sta je aan het begin van je Nederlandse avontuur?

Wil je snel resultaat behalen? Kickstart Schools beginnerscursus is erop gericht om jou de vaardigheden bij te brengen die nodig zijn in alledaagse situaties. We gebruiken de communicatieve methode, al vanaf de eerste les word je uitgedaagd zelf Nederlands te spreken.

We hebben veel verschillende varianten voor de Starterpack Nederlands voor beginner:

• We cateren voor mensen die 1 x per week les willen hebben maar ook voor hen die juist liever 2 x per week willen.
  • We offer courses both face-to-face or remote via Zoom.
  • Voor mensen die het niet met hun werk kunnen combineren, hebben we de weekendcursussen.
  • Double Your DutchIn de zomervakantie hebben we intensieve cursussen die 6 dagen duren. Gedurende de rest van het cursusjaar hebben we ook een superintensief traject, Double your Dutch, van een gecombineerde Starterpack Nederlands voor Beginners Cursus en Stepping Stone I. ​Stepping Stone I

Overzicht - Starterpack Nederlands voor Beginners Cursus

4-8/10

30% Nederlands en 70% Engels

2-3 uur

24 uren

2-3 uur per les

Cursusinhoud en Leerdoelen - Starterpack Nederlands voor Beginners Cursus

De volgende thema's komen aan bod:

• Jezelf introduceren​
  • Je familie beschrijven​
  • Boodschappen doen​
  • Bestellen in een café of restaurant
  • Formulieren invullen

Aan het einde van de cursus kun je het volgende:

• Jezelf aan anderen introduceren/begroeten en vragen hoe het met ze gaat​
  • Deelnemen aan gesprekken wanneer er langzaam en met ​
  • Woorden en basiszinnen uit de meest voorkomende dagelijkse situaties herkennen en gebruiken​
  • Eenvoudige vragen stellen​
  • Familieleden beschrijven​
  • Je redden in alledaagse situaties zoals bijvoorbeeld winkels en restaurants​

Praktische Informatie - Starterpack Nederlands voor Beginners Cursus

€360 (exclusief het cursusboek/inclusief). Studenten/au pairs ontvangen een korting van €40 (studentenkaart nummer/gegevens van het gastgezin moeten overlegd worden) ​

Nederlands in Gang ( hoofdstukken 1-8); ISBN  9789046905609, €48.50

N.B.1 Wij bevelen Duitse en Zuid-Afrikaanse (Afrikaanstalige) cursisten aan om een cursus Nederlands op een hoger niveau te volgen. Na het doorwerken van zelfstudiemateriaal, kunnen Zuid-Afrikaanse cursisten aan de  en Duitse cursisten aan de  beginnen. Neem  met ons op voor meer informatie.

N.B. 2 Enige kennis van het Engels is vereist. Een minimum aantal van 4 cursisten is vereist om een cursus door te laten gaan. ​

Ben je een complete beginner in het Nederlands?     Registreer nu!

Deze cursussen zouden de volgende kunnen zijn: