Kickstart je Engelse skills met een privé cursus!

A0 Beginner - C2 Proficient

 Informatie aanvragen

 


Is dit je eerste cursus bij Kickstart School?    Test je niveauHebt u een voortdurend veranderende agenda? Wilt u dat uw taaltraining zo veel mogelijk aan uw agenda wordt aangepast?

Dan zullen de privécursussen Engels van Kickstart School aan uw behoeften voldoen. Privé en kleine groep cursussen zijn flexibel en gepersonaliseerd en zijn ideaal voor mensen met drukke of onregelmatige schema's, maar ook voor mensen die een deadline moeten halen. Onze privécursussen worden aangeboden op alle taalniveaus, online of face to face bij Kickstart School.

Heb je vragen?

Privéstudenten hebben zeer individuele profielen en behoeften. Misschien wilt u uw spreekvaardigheid verbeteren voor een bezoek aan een Engels sprekend land, voor een examen zoals IELTS of TOEFL, om woorden duidelijker uit te spreken of gewoon om uw all-round Engelse taalvaardigheden te verbeteren voor een betere communicatie. Bij Kickstart School, kunt u genieten van de resultaten van prive-training Engels met een professionele, native speaking leraar die weet hoe je taal tot leven te brengen. Met vriendelijke ondersteuning en duidelijke begeleiding, zult u uw doelen bereiken in boeiende lessen.

 • Na een uitgebreide bespreking van uw behoeften en een beoordeling van uw huidige niveau, werkt Kickstart School met u samen om het beste programma op maat van uw doelstellingen te ontwerpen, dat gegarandeerd resultaten zal opleveren.  
 • De lessen zijn zo ontworpen dat u een zeer effectieve training krijgt die aansluit bij uw doelen, tijdschema en leerstijl.
 • Er zijn mogelijkheden voor herziening gedurende de cursus en de inhoud kan worden aangepast om ervoor te zorgen dat uw doelen worden bereikt.
 • Tijdens de hele cursus wordt u aangemoedigd uw eigen inbreng te geven en uw eigen materiaal mee te brengen om de cursus echt relevant te maken voor uw dagelijks leven.
 • ​Ons professionele team zal u bij elke stap ondersteunen en onze ervaren native speaking docenten zullen u motiveren. 

De privé-lessen worden gegeven in rustige, moderne leslokalen op een centrale locatie in Den Haag, in het mooie Archipelgebied vlakbij Den Haag Centraal Station of op een locatie van uw voorkeur (in dit geval moeten we mogelijk reiskosten in rekening brengen). Wij bieden ochtend-, middag-, avond- en weekendlessen aan, en passen graag het lesrooster van uw kind aan (uiteraard met gepaste kennisgeving).

Overzicht - Privélessen en lessen in een kleine groep

groepsgrootte

1:1 of kleine groep (1 to 10)

KickstartNet

Ja

Taal in de klas

Engels

Lesduur

Flexibel

Cursusduur

Flexibel

Huiswerk

Flexibel

Cursusinhoud en leerdoelen - Privélessen en lessen in een kleine groep


Waarom zou je kiezen voor Privélessen Engels?

 • Op maat gemaakt​

 • Direct feedback​
 • Flexibele cursusduur​
 • Flexibelere lesdata- en tijden​
 • Vloeiender en met meer zelfvertrouwen en plezier spreken​
 • Betere uitspraak/minder accent​
 • Snelle vooruitgang door een-op-een lessen​
 • ​Naast de privélessen heb je ook onbeperkt toegang tot ons online leerplatform, KickstartNet, voor de duur van de cursus. We raden je aan ons unieke platform te gebruiken om nog meer profijt van je uren bij Kickstart te hebben. Je kunt grammatica oefenen, filmpjes bekijken, kruiswoordpuzzels maken, etc. Je werk wordt direct gecorrigeerd, dus je weet meteen of je op de goede weg zit!

Aan het einde van de cursus kun je het volgende:

Waarom maakt u niet nu een afspraak om uw taaldoelen te bespreken? Of vul het registratieformulier in om een offerte te ontvangen. Of neem contact met ons op om gewoon even te chatten. Wij beantwoorden graag uw vragen!

 • Privéles, maar tegen een gereduceerde prijs​
 • Extra motivatie door samen te leren​

Extra voordelen:

Wil je liever samen met een vriend, partner of familielid leren? Dan bieden de semi-privélessen van Kickstart School u veel aandacht en snel leerresultaat, voor de helft van de kosten van een privéles. Het is ook leuk. U kunt met z'n tweeën of in een kleine groep leren. Deze lessen zijn bijzonder geschikt voor werknemers van hetzelfde bedrijf, koppels, familieleden of vrienden.

Praktische informatie - Privelessen en lessen in een kleine groep


Prijs

General English rates:
1 persoon: €65/uur
2 personen: €70/uur
3 personen: €75/uur
4 personen: €80/uur
(etc.)
Business, legal, and technical English rates:
1 personen: €75/uur
2 personen: €80/uur
3 personen: €85/uur
4 personen: €90/uur
(etc.)
or onze privécursussen bieden wij een geld-terug-garantie: als u na de eerste les niet tevreden bent, betalen wij u het volledige cursusgeld terug (minus €15 administratiekosten + de kosten van de eerste les).

Lesmateriaal

In overleg​

Regeling m.b.t. het afzeggen van lessen​

 Kickstart School hanteert een standaard 24-uurs regeling. Het is mogelijk een les kosteloos te verzetten, mits dit tenminste 24 uur van tevoren gebeurt, anders moeten helaas de volledige leskosten in rekening worden gebracht. De totale cursuslengte kan nooit langer zijn dan 1,5 keer de oorspronkelijk ingeplande periode. Lessen die buiten die periode vallen komen helaas te vervallen. ​


Wilt u uw STAP-budget gebruiken voor een privécursus Engels?


Is uw niveau B1 of hoger? Dan kunt u het STAP-budget gebruiken voor 15 uur privéles - in totaal € 975.

Privé-lessen met het STAP-budget moeten binnen een periode van 3 maanden worden afgerond.


Leer meer

Zijn privélessen Engels iets voor u? Neem contact op!   

Volgende stappen

Deze cursussen zouden de volgende kunnen zijn:

B2 Upper-Intermediate - C1 Advanced

Business English Online Writing Course
€390

Lees meer


B2 Upper-Intermediate - C1 Advanced

Academic English Online Writing Course
€390

Lees meer


Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.