Kickstart School


Effectieve, communicatieve taalcursussen Nederlands, Engels en Chinees zowel online als op een handige locatie in Den Haag.   


 Reviews   Contact us

Kickstart uw vaardigheden Nederlands/Engels gratis met een STAP-budget
Would you like to use the STAP budget for a Dutch or English (B1-C2) language course? The next chance to apply for a STAP Budget subsidy is  February 28th, 2023. For more information about how to apply please visit our STAP Budget information page.


​Learn more

Kies de juiste cursus voor u   Test jouw niveau 

Bent u geïnteresseerd in een bedrijfscursus voor uw personeel of organisatie? Leer meer


Met 20 jaar ervaring zijn onze cursussen en op maat gemaakte programma's geschikt voor professionals, bedrijven, expats, studenten, kinderen en au pairs, en kunnen worden gevolgd in groepen of privé.

Wij bieden ook zakelijk Engels, en examenvoorbereidingscursussen voor een breed scala aan internationaal erkende taalkwalificaties, zoals de IELTS, TOEFL en Cambridge English examens en gespecialiseerde training voor het Nederlandse Inburgeringsexamen en NT2 Staatsexamens.

Meer informatie over Kickstart School


Kickstart School biedt een scala aan Nederlandse, Engelse en Chinese bedrijfscursussen om de taalvaardigheid van uw werknemers te verbeteren.
Jarenlange ervaring, een dynamisch team van docenten en de mogelijkheid om snel een cursusprogramma op maat van uw sector samen te stellen - dat zijn wij! Kickstart School bestaat al meer dan 20 jaar en gaat geen uitdaging uit de weg. Wij zijn altijd gedreven om voor u de beste oplossing te bedenken.

De 
best verkochte optie is om deel te nemen aan een van onze Rreguliere groepscursussen 
Om de volgende redenen:

  • Werknemers kunnen hun eigen formaat kiezen, hun eigen tijdspanne, hun eigen tempo;
  • Werknemers kunnen netwerken, kennismaken met gelijkgestemde studenten, zich beter vestigen;
  • Het is meestal kosteneffectiever voor de onderneming;
  • Werknemers kunnen aangeven of ze een cursus willen volgen met hun collega's of ze kunnen kiezen voor meer privacy in een andere groep;
Meer informatie aanvragen


Onze klanten:

Kickstart Nederlandse Kids Club


Wilt u dat uw kind van 5-8 jaar op een leuke manier de Nederlandse taal leert om goed te integreren in de Nederlandse samenleving? Na schooltijd spelenderwijs leren met en van andere kinderen? Een cursus die zich richt op spreken en luisteren? Dan is onze naschoolse Kickstart Dutch Kids Club in Den Haag precies wat u zoekt!


Leer meer

Volg ons online:

Onze laatste blog posts

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.