Online taalcursus bij Kickstart

Kickstart School biedt online taalcursussen aan – Hoe werkt het?

We hebben onze lesformaten uitgebreid met face-to-face en hybride cursussen - maar bieden nog steeds onze populaire online cursussen aan!

Hoe doen we remote les geven?

• Het systeem dat we gebruiken heet Zoom.
  • Het is een zeer eenvoudig te installeren en gebruikersvriendelijke app die zowel op computers als op laptops, tablets en smartphones werkt. Het enige wat je moet doen om deel te nemen aan een les, is een gratis account aanmaken met je e-mailadres, dan de app te downloaden en verder ervoor te zorgen dat je een goede microfoon en camera tot je beschikking hebt.
  • U zult dan een uitnodiging ontvangen met een link en een ID-nummer dat u kunt gebruiken om deel te nemen aan de vergadering die uw leraar heeft opgezet.
  • Share screen: hiermee kan de docent het scherm delen met de cursisten d.m.v. 1 klik
  • Digital whiteboard: both the teacher and the students can use to whiteboard to write and draw. The whiteboard content can also be saved and shared with the class.
  • Breakout rooms: voor het werken in kleine groepen zijn er breakout rooms die u in staat zullen stellen om oefeningen te doen met 2 personen of kleine groepen, zelfs in een online sessie. De leraar zal in staat zijn om in te checken en persoonlijke feedback te geven in elke kamer.
  • Documenten delen: Als er een document is dat de leerkracht wil delen, kan dat gemakkelijk via Zoom
  • Chat: er is ook een chatfunctie die erg handig kan zijn voor communicatie tussen de leerkracht en de leerlingen

Naast al deze functionaliteit zal de docent natuurlijk ook gebruik maken van ons vertrouwde online leerplatform met al het lesmateriaal, extra oefeningen, geluidsfragmenten en video's.

Al met al zijn deze online lessen volgens de huidige cursisten een heel redelijk alternatief voor face-to-face lessen; deze zullen we z.s.m. hervatten, zodra de situatie dat toelaat.

Wat vinden onze studenten ervan?

It was very helpful and funny. Although the course was late in the evening I really enjoy having it with Paul. I really like the remote option of the course and I hope in the future, after the crisis, there will be still the possibility to have it online. Despite I should have studied more, I feel more confident in Dutch and I started understanding when they speak to me. For sure I will recommend it, looking forward to see if there will any new online classes!

Maddalena Falco , Voorburg

I liked the course as it was very structured, encompassing all necessary topics like grammer, making conversations, basics. And the class was also organised nicely where in every student gets the required attention and the chance to ask questions.

Nandita Kiran , Leiden

Excellent course and well thought of content. This is my second language course with Kickstart and it has been really fantastic so far. The school managed to adapt quickly to the COVID situation and offer classes remotely that are as good as traditional sit in sessions. Splendid !!!

Yasser , Delfgauw

I think the course is organized well by making good use of technology - in my case that is with the combination of the portal and zoom. I am also glad the class is delivered on sat a.m., which make me possible to join outside of NL even with different time zones. The teacher is professional and explained clearly. the class size of 4-5 students on a zoom class is good - allow good portion of time for each student to participate.

Olivia Lam , Hong Kong

The class is intense but gave me a great opportunity to start learning Dutch. I can understand the basics of Dutch through these lessons which I wanted to learn. The lessons are well-balanced with listening, speaking and writing. I could develop each area. The teacher constructed the course hours well. I wish to continue to the next course when I have time next time. I did not find difficulty to participate online.

Mayumi , Den Haag

Excellent introduction to Dutch. Maarten was an excellent instructor. He was patient and gave us a lot of examples for the various grammar rules. He didn't mind explaining some parts again if we had any doubts. The supplementary material was good. The course was held online due to COVID-19. Looking forward to the next course, Stepping Stone I.

Gaudham , Delft

My Dutch is much better after 2 months with Kickstart. Maarten is a very friendly teacher who makes sure that his students are understanding the material. Online learning was great. We had a grammar and vocabulary game during the last class of the course, I would suggest teachers should play more games like this! It was fun and a nice way to review the material.

Sandra , Den Haag

Nog meer manieren om thuis te leren:

1. Privélessen m.b.v. Skype of Zoom (EngelsNederlands en Chinees)
  2. Online schrijfcursussen Nederlands (NT2 programma IINederlandse schrijfvaardigheid
  3. Online schrijfcursussen Engels ( Zakelijk en  Academisch
  4. Online refreshercursussen Nederlands ( Brush up your beginner, basicand intermediate Dutch) d ie ook als privéles gegeven kunnen worden. Bel of schrijf ons voor meer informatie.